• Головна
  • Розвідка Британії оцінила наміри ворога провести військовий призов на окупованій частині Запорізької області
17:56, 5 травня

Розвідка Британії оцінила наміри ворога провести військовий призов на окупованій частині Запорізької області

Розвідка Британії оцінила наміри ворога провести військовий призов на окупованій частині Запорізької області

Російські загарбники готуються до проведення військового призову на окупованій території Запорізької області.

Про це йдеться в новому звіті міністерства оборони Великої Британії.

У відомстві нагадали, що ставленик Кремля Євген Балицький на окупованій частині Запорізької області підписав "указ", в якому йдеться про те, що Росія готує необхідну інфраструктуру та заходи для проведення призову на військову службу в окупованих районах регіону.

Це буде перший призов на тимчасово окупованій території Запорізької області з моменту її окупації Росією, зазначає розвідка.

Як наголошується в огляді, РФ розглядає цей призов як спосіб задовольнити потребу російських збройних сил у додатковому особовому складі.

Однак вплив він нього буде обмеженим, оскільки значна частина населення Запорізької області виїхала. Наприклад, у Мелітополі, найбільшому місті Запорізької області, що перебуває під російським контролем, залишилося лише 40% довоєнного населення, і половина з них – етнічні росіяни, яким пропонується робота в місті.

«Цей указ також є частиною ширшої кампанії російської влади на тимчасово окупованих територіях, спрямованої на примушення населення прийняти російське управління», – йдеться у звіті.

Це також узгоджується зі спробами переконатися, що мешканці мають паспорти РФ та проголосували на нещодавніх президентських виборах РФ.

"Кремль продовжує проводити невпинну політику русифікації на тимчасово окупованих територіях України", – додали у відомстві.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на окупованій частині Запорізької області загарбники проводять призов на строкову службу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#призов #окупована територія #розвідка #військовозобов'язані #збройні сили рф
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...